Cybercom fortsätter testa Ericssons plattformar

Cybercom får förtroendet att fortsätta testa Ericssons mobila plattformar, genom ett ettårigt avtal.
Avtalet omfattar många av konsulterna i Lund.

Cybercom Sweden South byggde 2004 upp ett avancerat testcenter för mobila plattformar i Lund, mycket med Ericsson i åtanke. Verksamheten har nu belönats med förnyat förtroende med ett ettårigt avtal med möjlighet till förlängning.

– Den nya tekniken i mobila plattformar gör att komplexiteten ökar vilket ställer stora krav på högkvalitativt testledningsarbete, säger Patrik Boman, vd för Cybercom. Vi är starka inom telekom och har lång erfarenhet av test vilket gör att Cybercom får ett fortsatt förtroende.

Viktigt förtroende

Det förlängda testkontraktet är inte det enda positiva för Cybercoms del just nu. De positiva effekterna av förvärvet i våras av Ausystems verksamheter i Sverige, Polen och Danmark märks nu.

– Ja det blev ett språng i vår verksamhet efter det, säger Patrik Anshelm informationsansvarig på Cybercom. Vi har nu blivit tillräckligt stora för att inte bara få ramavtalen utan vi hamnar även på den korta listan över betrodda när det gäller att få jobben.

Förlängningen av testkontraktet i Lund var viktigt för Cybercom.

– Det var viktigt att vi fick fortsatt förtroende eftersom vi byggt upp verksamheten i Lund runt denna verksamhet, säger Patrik Anshelm.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.