Cygate först i landet med Cisco-certifiering

Integratörer Integratören Cygate har nått den högsta specialiseringsnivån inom säkerhet från Cisco.

Cygate först i landet med Cisco-certifiering

Ciscos specialiseringsnivå Master Security Specialization är det få som kommit upp i. Men nu kan Cygate ansluta sig till partnerskaran som anses ha dokumenterat djupt teknisk kunnande och som framgångsrikt genomfört kvalificerade uppdrag och leveranser inom säkerhet till kunder.

– Det har varit en jobbig men nyttig process där vi under en lång period har dokumenterat våra rutiner och processer för hur hela bolaget arbetar. Vi har även fått möjlighet att på detaljnivå genomlysa interna system och drifttjänster, säger Anders Jägermo, Business Manager inom säkerhet på Cygate som lett arbetet med specialiseringen.

Först i Sverige

Cygate är just nu ensamma om att ha nått specialistnivån i Sverige som inneburit en ingående granskning och uppfyllnad av ett antal krav på medarbetare, support, kompetens och kundtjänst.

Från Ciscos sida är man glada över samarbetet.

‒ Det är en exklusiv global skara Cisco-partners som innehar Cisco Master Security Specialization. Vi är väldigt glada över att Cygate har byggt upp kompetensen för att nå den högsta specialiseringen inom Cisco-säkerhet och ser fram emot ett fortsatt, ännu mer framgångsrikt samarbete, säger Niklas Andersson, vd på Cisco.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.