Cygate-veteran tar över som vd på Conscia

Nytt jobb Ny ledning och målet att fördubbla omsättningen på tre år. Conscia laddar om och har nu rekryterat Lars Kyhlstedt.

Cygate-veteran tar över som vd på Conscia

Det var i maj som Conscia Sveriges vd Bengt Lundgren tackade för sig och gick i pension. Nu presenterar företaget Lars Kyhlstedt som efterträdare. Den nye vd:n har gedigen erfarenhet och har bland annat 17 år hos Cygate i ryggen och senast har han jobbat som vd på videokonsultbolaget STV.
– Conscia Sverige är ett dream team som lockar med Cisco-fokuset och den unika expertkompetensen i bolaget och styrkan i koncernen bakom. Det är ett ställe man vill jobba på. STV var kul, men det här är större och det kommer att bli en häftigare resa. Vi kommer att fördubbla bolaget de närmaste tre åren oavsett covid, säger Lars Kyhlstedt.

Och det är med hjälp av molntjänster som man ska se till att växa. Conscia förvärvade tidigare i höstas svenska Secoa vars fokus är molnbaserade nätverks- och säkerhetstjänster med ai.
– ärlden är inne i en automationsrevolution, och digitaliseringen ökar bara med Covid – behovet av att kunna jobba säkert var som helst trots större IT-säkerhetsutmaningar än någonsin förr. Här behövs de bästa kontrollsystemen, som vår unika CNS och vår SOC samt den bästa expertsupporten, vi har bara sådan, och de bästa molntjänsterna. Branschen har i viss mån byggt fast sig i hårdvara, gammel-IT, när kunderna gått vidare. Här har vi nu med SECOA ett oöverträffat utbud av nät- och säkerhetstjänster för moderna mobila verksamheter som är cloud-first, säger Lars Kyhlstedt.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.