D-Link släpper mjukvara för optimering av företagsnätverk

nätverk Nu lanseras programvaran D-View 8 – ett verktyg som gör det lättare för företag att effektivisera nätverksadministrationen och förbättra driftseffektiviteten.

D-Link släpper mjukvara för optimering av företagsnätverk

D-Link, världsledande tillverkare av nätverksenheter, presenterar nu sin senaste innovation D-View 8. Programvaran möjliggör omfattande nätverkshantering och ger användarna full kontroll över sin nätverksinfrastruktur.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Den erbjuder även avancerade övervaknings-, förvaltnings- och automatiseringsfunktioner för flera platser och nätverk – hos både medelstora och stora företag.

Finns tillgänglig i två versioner

D-View 8 finns i versionerna Standard och Enterprise. Standard Edition ger företag möjligheten att snabbt identifiera och lösa problem innan de hinner påverka verksamheten. Detta tack vare realtidsvisualisering av nätverk, proaktiva varningar och omfattande rapportfunktioner.

För att minska det manuella arbetet och underlätta vardagliga nätverksuppgifter har programvaran också funktioner som automatisk enhetsidentifiering, konfigurationsbackup och uppdateringar av inbyggda programvaror.

Bygger vidare på standardversionen

Enterprise Edition bygger vidare på standardversionen med fler funktioner som passar bättre för större och mer komplexa nätverk. Redundans och hög tillgänglighet tillhandahålls genom stöd för två servrar, medan sFlow-analysatorn ger förbättrad överblick och felsökning, snabb trafikanalys och skalbarhet för nätverksövervakning- och administration.

– D-View 8 visar vårt engagemang för att tillhandahålla kompletta nätverkslösningar till våra kunder, säger Claude Chou, vd för D-Link i Europa.

Här kan du läsa mer om D-View 8 och ladda ned en 90-dagars gratis testversion av Enterprise Edition.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.