D-Link presenterar accesspunkt för glesbygd

Produkt En duo accesspunkter för långdistanskommunikation. Nu har D-Link presenterat ny teknik som möjliggör trådlös anslutning på fem respektive 20 km.

D-Link presenterar accesspunkt för glesbygd

Att få uppkoppling till avlägsna platser är en utmaning i vissa lägen. Nu menar D-Link att deras DAP-3711 samt DAP-3712 ska råda bot på en del av problemen då de klarar av att hålla kontakten mellan sändare och mottagare på upp till två mils avstånd.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

De båda är försedda med TDMA-teknik och ska kunna ge överföringshastigheter på upp till 867 Mbps. Därtill har de 128-bitars trådlös kryptering för att höja säkerheten.

Rent byggmässigt så är enheterna IP66-klassade vilket då ska borga för att de håller i väder och vind. De strömförsörjs även via ethernet-kabeln – vilket underlättar installation.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.