Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

De är först i världen med ny Cisco-specialisering

Automation I slutet av maj fick Miradot en unik utnämning. Som första partner i världen får de nu kalla sig Cisco Devnet Specialized Partner.
– Ett kvitto på att vi är ledande inom datacenter och automation, säger Marcus Lind, vd på Miradot.

De är först i världen med ny Cisco-specialisering
Icon. Icon control the system from smart phone
Marcus Lind, vd för MIradot

Tre dagar efter att Cisco öppnat för en ny klassificering blev svenska Miradot godkända – och som först i världen kvalificerade som en Devnet Specialiazed Partner. Den nya specialiseringen fokuserar helt på mjukvara, automation och programmerbarhet inom it-infrastruktur.

Skälet till att Cisco valde att ta fram en ny klassificering var för att det i dag är svårt att i dag få en överblick över vilka som har rätt kompetens när det kommer till bland annat automation i modern infrastruktur.
För att uppnå kraven krävs det flertalet certifierade individer, referensuppdrag och högt ställda krav på processer för kvalitetssäkring, kundnöjdhet och utvecklingsmetodik. De individuella certifieringarna är även de nya och täcker dels arkitektur men även utveckling, säkerhet och automation. Och efter utvärdering stod det klart att svenska Miradot uppfyllde kraven..
– Vi strävar alltid efter att vara bäst på vad vi gör. Att ta alla certifieringarna och sedan säkerställa alla processer och kvalitetskrav är ett omfattande arbete. Vi bevisar även att när det gäller automation är det kompetens – inte storlek som avgör, säger Marcus Lind på Miradot.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter