De fixar Skatteverkets nya videokonferenser

Videokonferenser Skatteverket tar krafttag när det gäller videokonferenser och tecknar ett mångmiljonavtal med TDC, som nu får i uppdrag att uppgradera myndighetens videokonferensmiljö.

De fixar Skatteverkets nya videokonferenser

TDC ska nu stå för utökade leveranser av videokonferenslösningar till Skatteverket under två år framöver. Bland annat ska TDC leverera en uppgradering av rumsbaserade system, men också en modernisering av mjukvarulösningar med bättre integration mellan Skype for business och de rumsbaserade system som används inom myndigheten. TDC får dessutom ansvar för första linjens support.

– Skatteverket är dokumenterat digitaliserade och allmänt ansedda som en it-pionjär bland myndigheter. Inte bara i Sverige utan även internationellt. Deras samhällsnyttiga verksamhet, och därtill framåtanda inom tekniken, tillsammans med vår erfarenhet inom it- och telekomsektorn är något av en ”perfect match, kommenterar Joakim Harging, försäljningsdirektör på TDC.

Avtalet är värt 27 miljoner kronor över en period på två år.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.