Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

De ger obegränsad surf till alla företagare

Ett enda alternativ. Operatören Tre väljer nu att slopa sammelsuriet av bredbandsabonnemang för företagare. Det ersätts med ett enda – som har obegränsat med surf.

De ger obegränsad surf till alla företagare

Tidigare i år såg Tre över sin företagsaffär, och rensade i ledet. Alla olika sorters mobilabonnemang togs bort och renodlades till ett erbjudande. NU gör man samma sak för bredbandet.
– Inför lanseringen av nya 3Företag såg vi att det företagare efterfrågar mest är enkelhet och kostnadskontroll. Det gensvar vi har fått i form av ökad försäljning bekräftar att det här är något som har saknats på marknaden. Med 3Företag Bredband kan vi förenkla och förbättra vardagen för ännu fler företagare, säger Sofia Krook, chef för företagsaffären på Tre.

Det hela innebär att från och med nu kan företagskunder endast välja på ett alternativ för bredband hos Tre. Detta ger obegränsat med surf och kostar 249 kr/månaden ex moms.
– Många företagskunder som attraheras av Tre är innovativa entreprenörer som driver små- eller mellanstora företag. För dem är det superviktigt att ha en enkel och smidig mobil vardag. Vi fortsätter förenkla för Sveriges företagare till riktigt konkurrenskraftiga priser, säger Sofia Krook.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter