Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

De ökar bredbandshastigheten för hemarbetare

Corona Upp till fem gånger snabbare bredband. Det är vad IP-Only nu ger sina kunder som sitter hemma och jobbar.
– Vi vill bidra med det vi kan, säger Regina Donato Dahlström på IP-Only.

De ökar bredbandshastigheten för hemarbetare

Från och med idag, fredag 27 mars, kommer de som har fiberanslutning via IP-Only få en boost. De med 100- eller 250 Mbit/s uppgraderas till 500 Mbit/s – kostnadsfritt. Detta för att alla som arbetar hemma inte ska behöva irritera sig över trögt bredband.

– Det är en unik och utmanande tid i vårt samhälle med många som gör heroiska insatser. Vi vill bidra med det vi kan – ett snabbare bredband via fiber, säger Regina Donato Dahlström, vd på IP-Only.

Med uppgraderingen innebär det att ett helt hushåll exempelvis via video ska kunna jobba och studera samtidigt utan prestandaförlust.

– Som nätägare har vi ett ansvar att hushållen får så bra tekniska förutsättningar som möjligt, även under svåra tider. Hastighetsökningen ger ytterligare möjligheter för användare och verksamheter att kunna agera så normalt som möjligt, i en onormal tid, säger Regina Donato Dahlström. 

Hastighetsökningen kräver ingen åtgärd från användarna, allt sker automatiskt och de som redan har hastigheten 500 Mbit/s eller högre behåller dessa. När situationen förändras och allt fler återgår till kontoren och skolorna kommer bredbandet återgå till ordinarie hastighet.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter