De ska utmana Slack och Microsoft Teams

Samarbetsverktyg En svensk utmanare till Slack och Microsoft Teams. I dag släpper Easy Telefoni en ny kommunikationsplattform.
– Vi kommer ta fajten med de allra största, säger Burhan Kesapli på företaget.

De ska utmana Slack och Microsoft Teams

Smidiga kommunikations- och samarbetsverktyg ger i dag konkurrensfördelar. Dels för effektiviseringen de ger – men inte minst för att allt fler medarbetare kräver det. Branschen har några givna giganter som Slack, Microsoft Teams och Mitel, men nu utmana det av en svensk uppstickare: Easy Telefoni.

Den nya kommunikationsplattformen går under namnet Easy Teams och ambitionerna är höga. Här ingår alla funktioner man kan kräva a en modern samarbetsplattform samt en molnbaserad växel.
–Vårt mål är att Easy Teams ska göra hela företagets kommunikation mer effektiv, inte de enskilda delarna. Så istället för olika lösningar för chattar, dokumentdelning, videokonferenser och telefoni, är målet att samla all den funktionaliteten i samma gränssnitt. Det tror vi många företag har nytta av! säger företagets marknadschef Burhan Kesapli.

Easy Teams kommer självklart att fungera på mobil, surfplatta och dator och inkluderar allt från videokonferenser och fildelning till företagsväxel. Tillräckligt för att utmana branschledarna enligt marknadschefen.
– Det kanske är att sikta högt, men vi tror stenhårt på kombinationen modern telefoni med smart kollaboration, säger Burhan Kesapli.

 

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!