nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

De startar pod om Microsoft Teams

En pod om samarbete och utveckling. Nu har Mårten Hellebro, Cellip, och Linus Cansby på Uclarity startat Teamspodden.
Här ska nyheter och annat rörande Microsoft Teams diskuteras.

  • Artikel annons 1

Vad sägs om en pod som bara pratar Microsoft Teams? Nu har alla som är nyfikna på lösningen, eller som vill veta mer en ypperlig chans att få lyssna på två experter. Linus Cansby konsult på Uclarity och Mårten Hellebro, arkitekt för molnlösningar på Cellip, har slagit sig samman och startat Teamspodden.

I första avsnittet pratar de båda om nyheterna som presenterades på Enterprice Connect, Whitebord, informationsbarriärer, Surface Hub, 3PIP-telefoner med mera.
Och för de som vill få reda på det senaste är det väl spenderad tid. Mårten är Sveriges enda ”MVP” (Most Valuble Professional” i Teams och Skype. Som sådan har han en rak kanal till de som utvecklar tjänsterna och produkterna på Microsoft – och har stor insikt.

Här finns podden för de som vill veta mer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.