Design House Stockholm fortsätter med DGC

DGC levererar datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till Design House Stockholm fortsätter sitt samarbete i ytterligare 60 månader.

Design House Stockholm förlänger och utökar sitt samarbete med DGC i fem år. Ett avtal som beräknas vara värt runt 2,5 miljoner kronor.

DGC ska leverera en komplett driftslösning av kontorsapplikationer samt drift av butikernas kassasystem. De knyter samman butiker och kontor i ett privat datakommunikationsnät som också är bärare av en ip-telefonlösning. Utöver detta kommer de även att administrera Design House Stockholms mobiltelefoni.

– Vår strategi med att erbjuda de centrala it-infrastrukturtjänsterna från en leverantör, i ett nät och med en support har visat sig vara rätt strategi, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd på DGC.

Design House Stockholm tycker själva att det kändes naturligt att förlänga samarbetet eftersom att de får ett helhetsgrepp över datakommunikations-, drift- och telefonitjänster.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.