Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Dialect anställer ny försäljnings-direktör

Karriär Det blev en intern rekrytering när Dialect sökte ny försäljningsdirektör, Mats Johansson heter den nytillträdda chefen som ska få fart på affärerna.

Dialect anställer ny försäljnings-direktör

Mats Johansson må vara ny försäljningsdirektör men han är inte en nykomling på Dialect. De fyra senaste åren har han nämligen arbetat som regionchef på Dialect region mitt som bland annat inkluderar Mälardalen, Gävle och Uppsala. Innan detta var han egenföretagare och drev Dialect i Södetälje.

Egna tjänster i fokus

– Självklart kommer jag dagligen säkerställa att vi ska nå våra försäljningsmål. Förutom det vill jag skapa ännu tydligare och mer effektiva säljkanaler för Dialect. Jag vill öka försäljningen på våra egna Dialecttjänster så att vi blir ett förstahandsval för hela Sveriges företagare i sme-segmentet när det gäller val av kommunikationslösning, säger Mats Johnsson.

Kajsa Lundfall, tidigare försäljningschef, gick i somras över till en konsultroll inom Dialect där hon i framtiden kommer driva interna projekt inom kedjan.

Fördel med erfarenhet

Processen att hitta en ersättare har pågått i 4–5 månader.

– Jag är väldigt glad över att Mats Johnsson kliver på som försäljningsdirektör. Det är en stor fördel om man har en historik inom företaget redan sedan tidigare. Mats har en bred kunskap om Dialect, vår affär och är en mycket bra ledare, säger John Rydberg, vd för Dialect.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter