Dialect konsoliderar mera

Nu har Dialect köpt upp samtliga aktier i Dialect Täby och Dialect Mälardalen. Förvärven är en del av en medveten strategi att konsolidera Dialectkedjan.

Dialect konsoliderar mera

Dialect Täby och Dialect Mälardalen består idag av fem kundcenters och kontor i Täby, Södertälje, Västerås, Eskilstuna och Gnesta. Med sina 40 anställda omsätter verksamheterna cirka 120 miljoner kronor och kommer framöver att utgöra basen för region Mitt respektive region Storstad.

–Detta är ett av flera viktiga steg i vår konsolidering av Dialectkedjan. I samband med dessa förvärv får vi nu möjlighet att fördjupa samarbetet ytterligare och att växa oss kraftfullare, vilket går helt i linje med vår långsiktiga strategi, säger Mats Kraitsik Kalvik, vd på Dialect.

Han förklarar att det huvudsakliga uppdraget består av att erbjuda små och medelstora företag it- och telekommunikationslösningar som gör att medarbetare ska kunna arbeta bäst där de är.

– Lösningarna omfattar bland annat mobil- och fast telefoni, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support, fortsättter Mats Kraitsik Kalvik.

Dialect-koncernens årsomsättning efter förvärven beräknas uppgå till cirka 420 miljoner kronor och antalet anställda till cirka 200.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.