Dialect växer i väst – öppnar kontor i Göteborg

branschen Dialectkedjan etablerar sig på Vasaplatsen i centrala Göteborg.

Dialect växer i väst – öppnar kontor i Göteborg

Dialectkedjan har redan omkring 30 företagscenter runtom i landet och 250 medarbetare men som har uttalad ambition att fortsätta växa. Nu har man öppnat ytterligare en filial, denna gång i Göteborg.

– Vi har sneglat på Göteborgsregionen en längre tid och har gjort affärer med kunder i Göteborg som önskar att vi etablerar oss närmare våra kunder. Så det blev ett naturligt steg för oss att ta och etableringen innebär givetvis fler arbetstillfällen. Just nu söker vi aktivt efter både nya tekniker och säljare till vår verksamhet, säger Jesper Holmgren, delägare i Dialect Kungsbacka och Göteborg City.

Ligger i centrala Göteborg

Det nya företagscentret har redan slagit upp portarna och finns på Vasaplatsen 4 i centrala Göteborg. Det drivs av samma ägare som Dialect Kungsbacka.

– Dialect Göteborg City kommer med sin stora IT-kompetens fortsätta att starkt bidra med Dialects centrala tillväxtmål inom IT och dessutom ligger etableringen helt i linje med den etableringsplan i storstadsregioner som Dialect jobbar efter. Att få ytterligare nålar på kartan påvisar att Dialect har ett framgångsrikt koncept. Vårt arbete med att utveckla Dialects affär har nu verkligen börjat bära frukt, säger Dialects VD, Victor Jannering.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.