Dialect och Ringup kan slås ihop

Affärer Elon och Dialect har kommit överens om ett närmare partnerskap. Bland annat finns det planer på att slå ihop Dialect med Elon-ägda Ringup och lansera nytt kedjekoncept.

Dialect och Ringup kan slås ihop

Elon och Dialect planerar att under förhandlingsprocessen utveckla ett nytt kedjekoncept och varumärke som kommer att ersätta både ”Dialect” och ”RingUp”.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Avsikten från båda parter är att sammanföra de nuvarande Dialect- och RingUp-kedjorna och driva dem enligt det nya kedjekonceptet. Bolagens mål är att avsluta denna process och formellt fastställa sammanslagningen senast den 13 december 2023.

”Aktivt sökt samarbetspartner”

– Vi har under en längre tid aktivt sökt efter en samarbetspartner som delar Dialects målbild och utvecklingssträvan”, säger Victor Jannering som är på vd på Dialect och fortsätter:

– Detta tycker vi att vi hittat i Ringup och vi ser att vi tillsammans, under ett gemensamt varumärke, ges möjlighet att utveckla våra tjänster och vår affärsmodell till fullo. Att samtidigt få chansen att göra detta tillsammans med ett så pass känt och välrenommerat varumärke som Elon gör det än mer glädjande för oss som kedja.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.