Dialect satsar mer på it

Bransch Dialects satsning på att bli en bredare leverantör accentueras när företaget tillsätter en säljchef för it-lösningar och en ansvarig för it-konsultaffären.

Det är Michael Amrén, vd för Dialects Stockholmsverksamhet och med bakgrund från bland annat Microsoft, som går in i den ny rollen som Dialects säljchef för it-lösningar.

– Vi har analyserat marknaden och ser en stor potential för vårt it-erbjudande till våra befintliga och nya kunder inom segmentet små och stora företag, säger Michael Amrén.

Roger Österberg är sedan tidigare it-chef inom Dialect men kommer från och med nu också gå in i den nyinrättade rollen som ansvarig för it-konsultaffären.

John Rydberg, vd och koncernchef för Dialect, kommenterar satsningen:

– Vi är välkända för vår kompetens och service inom telefonilösningar. Vi har länge vetat att vi är minst lika duktiga när det gäller it-lösningar för företag, vilket vi fick bekräftat förra veckan då vi blev guldpartner till Microsoft.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.