Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Digital Realty/Interxion fusionen klar

Branschen Datacenterfusionen mellan Digital Realty och Interixion är nu klar.
– Förbättrar vår möjlighet att skapa långsiktigt värde, säger William Stein, vd för Digital Realty.

Digital Realty/Interxion fusionen klar

Det var i höstas som San Francisco-baserade Digital Realty Trust, världens näst största datacenter-företag, och Interxion meddelade att de skulle slå sig samman.
– Sammanslagningen förväntans ge långsiktig tillväxt samt etablera en global plattform som vi tror markant kommer att bättre på vår förmåga att leverera bestående värden för våra kunder, aktieägare och anställda, sade William Stein, vd för Digital Realty då.

Nu är det hela klart och det fusionerade företaget räknar med att ha bättre slagläge än någonsin. Detta med totalt 267 datacenter i 20 länder på sex kontinenter.
– Denna kraftfulla sammanslagning bygger vidare på Digital Realtys etablerade affär och uppfyller marknadens efterfrågan och krav på co-location, skalbarhet och hyperscale-lösningar i Amerika, EMEA och Asien och drar samtidigt nytta av Interxions expertis inom co-location och interkonnektivitet i Europa vilket förbättrar de sammanslagna bolagens erbjudande och gör det möjligt för kunder att ta del av ett brett spektrum av datacentertjänster genom en global plattform. Kombinationen av våra två organisationer etablerar en global plattform som på ett tydligt sätt kommer att förbättra vår möjlighet att skapa långsiktigt värde för kunder, aktieägare och anställda i båda företagen, säger William Stein.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter