Digital Realty och Interxion går ihop

Branschen En fusion som ska ge mer muskler. Digital Realty och Interxion meddelar att de ingått avtal om att slå sina påsar ihop.

Digital Realty och Interxion går ihop

Det är med syfte att skapa en ny global datacenterjätte som Digital Realty och Interxion slår sig samman. I affären, som är värd miljarder, kommer det bli ett aktieutbytesprogram där Interxions delägare per aktie får 0,7067 aktier i Digital Realty.
– Sammanslagningen förväntans ge långsiktig tillväxt samt etablera en global plattform som vi tror markant kommer att bättre på vår förmåga att leverera bestående värden för våra kunder, aktieägare och anställda, säger William Stein, vd för Digital Realty.

Det nya sammanslagna företaget ska fortsätta utveckla respektive bolags fördelar samt dra nytta av de kompletterande marknadstäckningarna samt produkterbjudandena. Målet är att bli en ledande leverantörs inom lösningar för datacenter, co-location och interkonnektivitet.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.