Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Diino får stororder av Sears

Svenska datalagringsföretaget Diino har ingått ett samarbete med Sears i Mexico. Deras internetbaserade lagringslösning ska erbjudas alla kunder som köper elektronikprodukter.

Svenska Diino erbjuder en internettjänst för säker lagring och delning av digitala filer via internet. Det är den tjänsten som nu kommer att erbjudas alla kunder som inhandlar elektronikprodukter hos köpcentrumjätten Sears i Mexico. Diino räknar med att avtalet kan ge omkring 50 000 nya kunder bara under årets första kvartal.

– Självklart innebär detta ett stort uppsving för oss. Sears är en av världens största köpcentrumkedjor och vi vann deras förtroende i kamp med flera andra amerikanska företag. Detta innebär att vi ytterligare stärker vår position på den sydamerikanska marknaden, säger Marcus Hartwall, försäljningschef på Diino.

Bakom Sears i Mexico står världens rikaste man, Carlos Slim. Diino har sedan tidigare redan ett avtal med Slims telekombolag Telmex som kontrollerar omkring 90 procent av Mexicos fasta telefoni. Diino har även för avsikt att under året även lansera sina tjänster i Chile och Argentina.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter