Doro förbättrar enkla lurar

Tre nya telefonmodeler från Doro lovar göra det enklare än någonsin att ringa, men också att ta bilder, skicka mms och använda bluetooth.

Doro förbättrar enkla lurar

Doro har gjort sig kända för att erbjuda lättanvända mobiltelefoner till användare som har svårt att använda eller ta till sig alla funktioner som finns i en modern mobiltelefon.

Nu släpper Doro tre lurar i den nya 500-serien, riktade till lite olika användargrupper.

Doro Phoneeasy 510 är en enkel lur med en extra stor skärm och hög kontrast. En förbättrad knappsats ska göra sms-hanteringoch uppringning enklare än tidigare.

Doro Phoneeasy 515 har utrustats med kamera och anpassats för ovana mobilfotografer Kameran nås via en direktknapp och telefonen är även utrustad med bluetooth.

– Vi har märkt att fler och fler i vår målgrupp vill ha möjligheten att kommunicera med mms, säger Doros marknadschef Camilla Nilsson.

Doro Phoneeasy 505 är seriens enklaste modell och ska tilltala användare som inte vill ha mer än en enkel och lätthanterad mobiltelefon.

Samtliga telefoner släpps under november och december med prisspannet 800-1400 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.