Doro satsar på internettelefoni

Doro och digitaltelefoniföretaget Woize erbjuder tillsammans ett nytt telefonipaket för internettelefoni. I paketet finns Woizes programvara och en ip-telefon från Doro som kopplas till datorn via usb.

Nej Skype är inte det enda företaget som siktat in sig på att bli stora på internettelefoni. Woize är ett annat, som lanserade sin telefonitjänst under slutet av 2004.

Nu har företaget ingått ett avtal med svenska Doro för att gemensamt erbjuda kostnadsfri telefoni. Woize Ready-paketet består av Woizes programvara och Doros ip-telefon, 212 IPC USB. Paketet låter användaren ringa och ta emot samtal över internet. Genom att ansluta telefonen till datorns usb-kontakt och installera Woizes programvara kan användaren ringa både till fasta och mobila telefoner i hela världen. Woizes användare ringer gratis till varandra.

Woize Ready-paketet säljs idag hos utvalda återförsäljare, bland annat Claes Ohlson och Power-kedjan i Sverige och Norge och har ett rekommenderat cirka pris på 350 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.