Doro släpper tålig utomhustelefon

Väder, vind och oöm hantering är ingen match för Doros nya telefon 750X. Lägg till detta en räckvidd på upp till 300 meter och du har en god följeslagare för arbete utomhus.

Doro släpper tålig utomhustelefon

Doro 750X är särskilt framtagen för att klara tuffare förhållanden och situationer. Handenheten är gummiklädd för bra grepp och dessutom stänk-, damm- och stötskyddad enligt IP-klass 54. Med en utomhusräckvidd på upp till 300 meter är den en perfekt kompanjon på allt från byggarbetsplatser till sågverk.

– Doro 750X är en riktigt tuff telefon som tål att handskas med i krävande miljöer. Samtidigt är luren modernt utformad och gör sig lika bra i vardagsrummet som i trädgården eller på snickarebänken, säger Petra Lundgren, marknadskommunkationsansvarig för Doro Home Electronics.

Tydligt ljud och stor display

Telefonen har ett högt och tydligt ljud som kommer väl till pass vid utomhusbruk där vindbrus och bakgrundsljud annars kan störa. Andra funktioner är exempelvis högtalartelefon, telefonbok med lagring av upp till 100 kontakter, nummerpresentation av upp till 30 nummer, 10 timmars samtalstid, klocka och stor upplyst display som gör det lätt att se, även under dåliga förhållanden.

Doro 750X möter kraven för både Doros egen miljömärkning, Eco Functionality, och det internationella märket Energy Star. Något som garanterar att telefonen förbrukar betydligt mindre energi än motsvarande, ordinära produkter.

Prislappen ligger på omkring 600 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.