Driftlarm i mobilen hos Åkers Sweden

Åkers Sweden, en del av Åkers-koncernen som tillverkar valsar för stålindustrin, väljer larm- och telefonilösning från Spring Mobil. Alla anställda i Åkers Sweden som har egen telefonanknytning får nu istället en egen mobiltelefon. Driftstörningar rapporteras direkt till dessa telefoner vilket effektiviserar produktionen samtidigt som medarbetarnas tillgänglighet förbättras.

Tidigare har Åkers Sweden övervakat verksamheten och eventuella produktionsstörningar med hjälp av en skärm som kontinuerligt kontrollerats av förbipasserande medarbetare. Med Spring Mobils industrilösning får istället berörda medarbetare vetskap om driftsstörningar i realtid, genom sin mobiltelefon.

– Vi behövde uppdatera vår larmlösning och visste samtidigt att vi behövde ny och modern företagstelefoni. Med Spring Mobils kombinerade industrilösning integreras vår telefoni med avancerad larmteknologi och med ett eget mobilnät framtidssäkrar vi vår kommunikation, säger Kerstin Konradsson, VD för Åkers Sweden.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.