Dstny avancerar när Frost & Sullivan rankar UC-leverantörer

branschen Frost Radar pekar ut 22 leverantörer som ledande när det gäller innovation och tillväxt inom UC-molntjänster.

Dstny avancerar när Frost & Sullivan rankar UC-leverantörer

När Frost & Sullivan analyserar den europeiska UCaaS-marknaden i 2022 UCaaS Frost Radar hamnar Dstny högt upp och närmar sig internationella leverantörer som Cisco, Zoom och Microsoft.

– Vi är glada över att se att våra ansträngningar att föra samman teknik, öka innovationstakten och förenkla människors vardag blir erkända, säger Johan Dalström, produktchef på Dstny.

Dstny stärker sin position jämfört med fjol och är en av de 22 leverantörer som valts ut som ledande bland 120 företag på marknaden. Man är ett av ett fåtal företag som vinner mark när det gäller innovationsförmågan.

Gör det möjligt möta förändrade kundkrav

– Dstny skakar om den europeiska UCaaS-marknaden genom att bryta status quo för traditionellt monolitiska affärskommunikationsmetoder. Världen har förändrats avsevärt den senaste tiden, med företagsledare som inser den absolut nödvändiga förmågan att agera snabbt. Följaktligen fokuserar Dstny på att leverera mobile first-lösningar som gör det möjligt för organisationer att effektivt möta förändrade kundkrav, säger Robert Arnold på Frost & Sullivan.

Några av de positiva egenskaper som Frost & Sullivan lyfter fram är en utökad produktportfölj med omnikanals konversationell ai och förenklad integration med lösningar från tredjepartsleverantörer samt att Dstn har en ambitiös satsning på uppköp.

Rapporten finns tillgänglig på Dstnys webbplats.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.