Dstny köper danskt telekombolag: ”Välkomnar exceptionell talang till vår grupp”

Molntjänster Dstny fortsätter att växa. Under torsdagen offentliggjorde bolaget att man förvärvat det danska och molnbaserade företaget Flexfone.

Dstny köper danskt telekombolag: ”Välkomnar exceptionell talang till vår grupp”

Flexfone är en molnkommunikationsutmanare på den danska marknaden. Företaget tillhandahåller Cloud PBX och VoIP-telefoni till B2B-kunder. Flexfone har växt snabbt och har ett nätverk som består av mer än hundra partners.

– Med tillägget av Flexfone till vår grupp förvärvar vi inte bara en betydande aktör på den danska marknaden utan också ett företag som delar Dstnys engagemang för flexibla, lättförståeliga och användarvänliga kommunikationssystem. Vi är glada över att välkomna exceptionell talang till vår grupp. Flexfones expertis i att förenkla, automatisera och skapa system som gör det enkelt för partners och kunder att engagera sig i, sticker ut på den danska marknaden, säger Daan De Wever, vd för Dstny Group i en kommentar.

Flexfone har 45 anställda i vårt västra grannland och tanken är att företaget ska leda den partnerdrivna Dstny-verksamheten i Danmark.

– Den pan-europeiska vision som Dstny representerar passar perfekt med Flexfones ambitioner, och genom att gå med i Dstny får vi tillgång till teknologier och möjligheter, vilket kommer att stärka vår position som innovationsledare på den danska marknaden – nu och i framtiden, säger Lars Aagaard, vd Flexfone i ett pressmeddelande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.