Dstny Sverige fortsätter att växa – nytt förvärv: ”Stärker vår position”

Affärer Dstny Sverige meddelar nu att bolaget förvärvar Happy Boss kundstock.

Dstny Sverige fortsätter att växa – nytt förvärv: ”Stärker vår position”

Dstny fortsätter att växa. Nu har bolaget förvärvat hela kundbasen för telefonitjänster i molnet och svarsservice från Happy Boss. Dstny ser förvärvet som en viktig del av en fortsatt expansion och som en förstärkning av bolagets position på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada över att välkomna våra nya kunder till Dstny. Förvärvet av Happy Boss AB:s kundbas ligger i linje med vår satsning på att erbjuda den senaste och mest innovativa affärskommunikationen till en allt större kundbas. Samtidigt stärker vi vår position på den svenska marknaden för affärskommunikation genom fortsatta förvärv, säger Claes Lindholm, vd för Dstny Sverige.

Kunderna till Happy Boss telefonitjänster fortsätter att använda samma tekniska lösning som tidigare. Övergången medför enligt Dstny ingen förändring för Happy Boss befintliga kunder när det gäller själva plattformen, däremot får kunderna nu tillgång till hela Dstnys produktportfölj.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.