Dstnys Teams-lösning prisat vid Saas Awards

Teams ”Bästa Saas-produkt för kommunikation, samarbete eller konferens”. Den utnämningen fick Dstny Automates Call2Teams-lösning vid SaaS Awards.

Dstnys Teams-lösning prisat vid Saas Awards

På kort tid har Dstny gått från att vara en sammanslutning företag – till att bli en renodlad koncern. Tidigare i år köpte man in brittiska Qunifi som var specialister på Microsoft Teams-integrationer. Nu, under flaggen Dstny Automate, har de fått en fin utmärkelse vid årets Saas Awards.

Tjänsten Call2Teams är en UCaaS-lösning som ger alla former av röst-, operatörs- eller it-partners ett alternativ för voice i Teams. Tjänsten är multi-tenant, multi-tiered, godkänd av Microsoft och med god säkerhet inbyggd. Och tydligt är att det är en lösning i framkant – för den prisades som bästa Saas-produkt vid årets SaaS Awards.

– Det är en oerhörd ära att vinna. De senaste dagarna har varit väldigt disruptiv för hur organisationer använder teknik för att möjliggöra distans-, hem och hybridarbete. Vi är stolta att arbeta med de största globala kommunikations och samarbetsföretagen, säger Jeannie Arthur, vd för Dstny Automate.

En kreativ lösning

Juryn anser att tjänstens kreativa sätt att integrera mot Microsoft Teams är en föregångare inom branschen patt att den erbjuder något som sticker ut från konkurrenterna.

Bland övriga vinnare på SaaS Awards fanns bland annat Guidecx för bästa Saas-produkt CRM, Henchman för bästa UX/UI/Design på SaaS-produkt, Measured för bästa SaaS-produkt för digital marknadsföring, Bloomreach bästa SaaS-produkt för E-handel

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.