DSV väljer Precom för mobilitet

Transport- och logistikföretaget DSV valt utvecklingsplattformen Precom från svenska Pocket Mobile för en satsning på mobila datalösningar.

DSV väljer Precom 
för mobilitet

Under hösten har man testat lösningen som nu har installerats i omkring 80 fordon i Danmark. Projektet som är ett första steg i att använda Precom ger DSV möjligheter att erbjuda realtidsuppdaterad nattdistribution. Kunder ska kunna skicka gods sent på kvällen och ändå få det levererat dagen efter tack vare mobil orderhantering och positioneringsteknik som ger automatiska leveransbekräftelser.

– Det är glädjande att DSV har valt att gå på vår mobila plattform PreCom för denna och framtida leveranser inom mobilitet. Denna affär visar våra befintliga och kommande partners i Norden att Precom är det mobila verktyg de ska välja för att kunna erbjuda sina kunder en snabbimplementerad och stabil lösning, säger Fredrik Gottfridsson, vd på Pocket Mobile.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.