Dual sim med dubbla operativ

Den nya mobilen Privileg SM3 Dual Sim är enligt tillverkaren världens första mobiltelefon som både har dubbla sim-kort – och dubbla operativsystem.

Dual sim med dubbla operativ

Den lätt schizofrena telefonen lär inte bara kunna köra Android 2.2 och Windows Mobile 6.5 Professional på samma gång, utan även ha olika nummer för varje operativsystem. För att spinna vidare på det dubbla temat kommer Privileg SM3 dessutom utrustad med två stycken kameror som har stöd för videoinspelning. Härutöver erbjuds gps, fm-radio, samt anslutning via wifi, bluetooth och usb.

Till Windows Mobile 6.5 ingår Microsoft Office med de vanliga programmen som Outlook, Word, Excel och Power Point. Men även Skype, MSN, Online Chat och en uppsättning spel i Java ryms för lediga stunder. Den del av telefonen som kör Android fungerar med alla program som finns på Android Market. Nackdelen är att man måste starta om mobilen för att växla mellan operativen.

Prislappen ligger på 2 299 riksdaler.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.