Dubbla lurar ett minne blott

Nu finns en ny lösning för mobiloperatörer som vill erbjuda sina kunder möjligheten att ringa från sitt företagsnummer, privat eller med dolt nummer från ett och samma sim-kort.

Outsmart hävdar att de är först ut i världen med en lösning som ger mobiloperatörerna möjlighet att erbjuda varje abonnent tre kanaler för att skilja på olika sorters samtal – från ett och samma sim-kort.

Lösningen kallas Smart Multiline Service och innebär att abonnenten lägger upp olika profiler för de maximalt tre kanalerna som kan tilldelas ett sim-kort. Sedan är det bara att knappa in rätt profil på mobiltelefonen för att välja att ringa ett samtal från jobbet eller privat. Operatören kan också erbjuda abonnenterna skilda fakturor för de olika kanalerna. Lösningen är utvecklad för att passa sme-marknaden och operatören kan använda tjänsterna utan att mobilnätens infrastruktur påverkas.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.