Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Dubblerad 4g i ny router

4G Vill man ha en mobil uppkoppling mot nätet men samtidigt behöver riktigt hög tillgänglighet kan den nya 4g-routern Smart Motion vara värd att titta närmare på.

Dubblerad 4g i ny router

Med två interna modem för 4g som båda kan vara aktiva samtidigt ska det med routerna Smart Motion gå att få en både snabb och stabil uppkoppling. Routern använder sig av den teknik som brukar kallas wan-bonding, vilket innebär att den kan lastbalansera datatrafiken mellan de båda uppkopplingarna och skulle någon av dem gå ner flyttas all kommunikation direkt över till den fungerande förbindelsen. Det går också att köra Smart Motion i ett läge där en av uppkopplingarna bara ligger stand by och tar över om den primära anslutningen skulle få problem.

Stöd för Net1

Förutom modem för de vanliga 4g-näten kan man också få routern i ett utförande där det ena modemet är anpassat för Net1:s 450-nät, vilket ger extra bra tillgänglighet även där de stora operatörerna har dålig eller obefintlig täckning.

Smart Motion är byggd med en industrianpassad kapsling i aluminium och uppges klara både vibrationer, värme, kyla och varierande inspänning. Förutom de två modemen har routern gps, dubbla nätverksportar, usb och en I/O-port som kan användas för att styra kringutrustning. Som tillval finns också wifi.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!