Dustins nya tjänst – ”it-avdelning” för småföretagare

Produkt En lösning som ska göra vardagen lättare för småföretagare. Nu lanserar Dustin ”Easy Workplace”, en slags it-avdelning för mindre företag.

Dustins nya tjänst – ”it-avdelning” för småföretagare

Ett paket med dator, programvara, support samt expressutbyte om hårdvara fallerar. Det är vad Dustin nu lanserat, en slags it-avdelning som tjänst. Easy Workplace, som den heter är även unik i sitt slag då den går att köpa helt digitalt av de som är intresserade.
– Easy Workplace fungerar som en it-avdelning för småföretagare  och skapar en enklare it-vardag för våra kunder. Förutom datorn innehåller tjänsten all grundläggande programvara från Microsoft och snabb support vid behov. Allt till en fast månadskostnad, säger Rebecca Tallmark, ansvarig för små- och medelstora företag i Norden på Dustin.

Den väsentliga skillnaden mot att enbart leasa en dator och köpa till ett Microsoft-abonnemang separat är att det i Easy Workplace ingår support och hantering av mjukvara. Så vad kostar då att köpa it-lösningen. Jo, mellan 499- och 799 kronor i månaden beroende på vilken dator som väljs.
Dustin menar att den här lösningen passar för företag från 2 till 50 anställda.

Att erbjuda tjänster som köps och hanteras online är något vi även kommer få se mer av enligt Dustin.
–  Vi vill göra det ännu smidigare för våra kunder inom småföretagarsegmentet. Med Easy Workplace slipper de lägga tid på installationer, hantera programvarulicenser, och oroa sig över extra kostnader. Vi hjälper kunden att komma igång snabbt med sin nya laptop. Tillsammans med de inbyggda säkerhetsfunktionerna i Microsoft 365 har kunderna också det skydd som krävs för att stoppa olika cyberattacker och all lagring sker säkert i molnet, säger Rebecca Tallmark.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.