E-Ten X800 nu i Sverige

Nu lanseras E-Ten Glofiish X800 på den Svenska marknaden och lockar med turbo-3G, wlan, radio, gps och högupplöst vga-skärm.

E-Ten X800 nu i Sverige

Gadgetec AB är importör för E-Ten i Sverige och meddelar nu att den senaste modellen, E-Ten Glofiish X800 finns att köpa i butik. Det handlar om en mobiltelefon med avancerade handdatorfunktioner och navigering. Telefonen finns i två utföranden, med eller utan E-Tens navigeringsmjukvara och kartor på minneskort. Telefonen använder sig av Windows Mobile 6.0.

Gott om funktioner

X800 är rikligt utrustad och modellen fick en hel del uppmärksamhet när den visades upp på Cebit-mässan förra våren. Bland annat finns inbyggd gps med stöd för tmc-information, snabb uppkoppling via turbo-3G och wlan, bluetooth 2.0 och en högupplöst tryckkänslig vga-skärm på 640×480 punkter i 2,8-tumsstorlek. Kameran på baksidan är en 2 megapixelsmodell med autofokus, med en andra vga-kamera på framsidan för videosamtal. Taltiden är på 5-7 timmar och den har en standbytid på 120-150 timmar enligt specifikationerna. Rekommenderat pris för X800 är 6250 och 7000 kronor beroende på modell.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.