Easy telefoni lanserar ny typ av mobilabonnemang

Mobilabonnemang Först en samarbetsplattform och nu mobiltelefoni. Växeloperatören Easy lanserar nu abonnemanget Easy.

Easy telefoni lanserar ny typ av mobilabonnemang

Ett gör-det-själv-abonnemang för företag. Det är vad Easy Telefoni kallar sitt nya erbjudande Subs. Och de slår på stora trumman och menar att det är en rejäl nyhet.
– Vi har alltid utmanat branschen och oss själva, säger John Hadenius försäljningschef på Easy Telefoni. Att vi blir först ut med detta hoppas vi blir ett wake up call för övriga! För, kom igen, varför ska kunderna behöva ringa kundservice för att öppna mobilabonnemang år 2020?

Det Easy Subs ska ge är friheten att öppna, flytta, ändra och avsluta mobilabonnemang direkt i appen. Det ska även gå att bestämma hur stor datamängd man vill ha.
– Telefoni ska vara enkelt, det är det som driver oss i all vår produktutveckling. Detta är ett stort steg i rätt riktning! Nu har våra kunder alltifrån abonnemang till växel och samarbetsplattform samlat i en app, säger Burhan Kesapli, marknadschef på Easy Telefoni.

Tankesättet, att vara så kallat app-centriska är de inte ensamma om. Så sent som i förra veckan gick Tele2:s nystartade Penny ut med ett liknande erbjudande riktat mot privatmarknaden

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.