Easy telefoni släpper linjestatus för videomöten

Telefoni En välkommen funktion som minimerar störningar. Nu har Easy telefoni släppt en lösning som ska minimera störningarna som att telefonen ringer mitt i ett videomöte.

Easy telefoni släpper linjestatus för videomöten

Det har tagit lite tid, men tack vare corona och hemmakarantänen har videomöten blivit riktigt vanligt. Men även om de i många fall ersatt vanliga telefonsamtal – så har de levt i olika världar. Telefonen går via en lösning medan videosamtal hanteras av andra. Och dessa har haft svårt att kommunicera.

Det här har Easy adresserat med en funktion för linjestatus till videosamtal. Detta så att du ska slippa bli avbruten mitt under en dragning av att telefonen ringer.
I lösningen så kan man sätt status för fast- och mobiltelefoni samt videosamtal på ett och samma ställe. Det går även enkelt att visa att man är upptagen samt att automatiskt koppla inkommande samtal till röstbrevlåda, växel eller en kollega.

En av flera lösningar

Easy säger att de är först ut, men det är en sanning med modifikation. Bland annat har Soluno samt Infracom Communications (https://telekomidag.se/infracom-det-blir-snabbt-en-jatteskillnad-ekonomiskt/ ) alternativ med telefoni integrerat mot Teams.
– Det här är bättre än alla konkurrenternas lösningar. Här kan man ha svarsgrupper, integrationer till crm, kontaktcenter-funktionalitet och andra fördelar man har med en bra molnväxel. Det fungerar oavsett operatör där man kan blanda fritt inom företaget. Och det fungerar oavsett storlek på företaget, sade vd:n Mattias Ohde när han förklarade Soluns lösning för Telekom idag. (https://telekomidag.se/soluno-slapper-full-teams-integration/ )

 

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!