Easyfairs till Stockholm 2007

Det blir en Stockholmsupplaga av Easyfairs ICT nästa år. Premiärmässan i Göteborg överträffade arrangörernas förväntningar rejält med 3 600 besökare. Nu satsar de på huvudstaden.

Easyfairs till Stockholm 2007

Telekom idag har tidigare rapporterat om att en Stockholmsupplaga av Easyfair-mässan kan bli aktuell (se länkad artikel). Nu är det klart att it- och telekomfolket i Stockholm kan se fram emot ett mässbesök den 14–15 februari 2007.

Enligt Easyfairs projektledare Susanne Hallenqreutz har deras undersökningar pekat på att det finns en efterfrågan även i Stockholm, där senast Comdex-arrangörerna gick på en nit (se länkad artikel).

– Vi har ringt runt till de viktigaste it-köparna i regionen och de har entydigt svarat att de är intresserade. Efterfrågan från både utställare och besökare är stor, säger Susanne Hallenqreutz.

Easyfair ICT i Göteborg, Malmö och Stockholm är placerade med två veckors mellanrum under januari och februari nästa år. Arrangörerna räknar med att Stockholmsmässan ska kunna locka till sig minst 2 000 besökare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.