Efter tio år: Per Gustafsson lämnar VMware

Nytt jobb Efter tio år på VMware i olika roller står det nu klart att Per Gustafsson går från en mjukvarujätte till en annan. Han blir nu vice president för molnapplikationer på Oracle i Norden.

Efter tio år: Per Gustafsson lämnar VMware

Per Gustafsson kom till VMware från Hitachi 2013. Sedan dess har han haft flera tunga befattningar på mjukvarujätten. De senaste åren har han varit chef för den nordiska och baltiska organisationen på VMware.

Men nu väntar nya utmaningar för Gustafsson. Han blir nu alltså vice president för molnapplikationer i Norden hos Oracle.

På Linkedin skriver han själv att han ser fram emot att lära sig allt om hur Oracles affärsapplikationer stödjer företaget nordiska kunder i deras pågående digitala transformation. Han riktar också ett stort tack till alla kunder, partners och kollegor för som han beskriver ”ett decennium av fantastiska prestationer och erfarenheter”.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.