Emm spås fortsatt stark tillväxt

Mobilt Allt större behov av kontroll över appar och information i mobila enheter driver marknaden för enterprise mobility management uppåt. Analysföretaget 451 Research räknar med en 100 procentig tillväxt de närmsta fyra åren.

Emm spås fortsatt stark tillväxt

Om behovet av hantering av de mobila enhetern, det som brukar kallas mobile device management, hittills har varit den drivande kraften bakom inom emm-området är det apphanteringen och de mobila applikationsplattformarna som kommer att stå för den största tillväxten fram till och med 2018. Det visar den prognos för marknaden som 451 Research gjort.

– Istället för att vara verktyg för kontroll av mobiliteten rör sig enterprise mobility management allt mer mot att i första hand vara ett instrumentet för att höja produktiviteten i och med att allt större grupper anställda får möjlighet att arbeta mobilt. När företag går från att ha en reaktiv hållning till mobilitet till en mobile-firststrategi blir emm-teknik grunden för alla nya implementationer, säger Chris Hazelton på 451 Research.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.