Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Emm spås fortsatt stark tillväxt

Mobilt Allt större behov av kontroll över appar och information i mobila enheter driver marknaden för enterprise mobility management uppåt. Analysföretaget 451 Research räknar med en 100 procentig tillväxt de närmsta fyra åren.

Emm spås fortsatt stark tillväxt

Om behovet av hantering av de mobila enhetern, det som brukar kallas mobile device management, hittills har varit den drivande kraften bakom inom emm-området är det apphanteringen och de mobila applikationsplattformarna som kommer att stå för den största tillväxten fram till och med 2018. Det visar den prognos för marknaden som 451 Research gjort.

– Istället för att vara verktyg för kontroll av mobiliteten rör sig enterprise mobility management allt mer mot att i första hand vara ett instrumentet för att höja produktiviteten i och med att allt större grupper anställda får möjlighet att arbeta mobilt. När företag går från att ha en reaktiv hållning till mobilitet till en mobile-firststrategi blir emm-teknik grunden för alla nya implementationer, säger Chris Hazelton på 451 Research.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter