Energiboost för mobilen

Tillbehör Med ett externt batteri i fickan behöver mobilen eller surfplattan aldrig bli utan ström. Två nya modeller från PNY ger många extra timmars ström.

Energiboost för mobilen

En gång i tiden hade de flesta mobilanvändare ett eller eller ett par extra batterier till sin mobil för att inte behöva bli utan ström. Idag kan man vara glad om det över huvud taget går att byta batteri på mobilen när det blir slitet. En lösning för den som ofta är ute på längre resor eller bara vill vara säker på att kunna se färdigt långfilmen utan att behöva uppsöka ett vägguttag är att skaffa en portabel laddare med inbyggt batteri. Företeelsen är inte ny men såväl format som pris har krympt samtidigt som kapaciteten ökat.

Franska PNY har lanserat två färglada modeller döpta till Fancy, med kapaciteten 2 600 mAh respektive 5 200 mAh. Den kraftigare klarar av att ladda två olika prylar samtidigt medan den klenare bara har en usb-port. Laddarna ska fungera med alla olika typer, även Apples så länge man har sin vanliga laddkabel tillgänglig.

Allra trevligas med de nya laddarna kanske priset. Fancy 5200 kostar 220 kronor plus moms och Fancy 2600 bara 140 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.