Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Enghouse får ny Teams-certifiering

Teknik En kvalitetsstämpel och bevis på att full kompatibilitet. Nu har Enghouse Trio Enterprise certifierats som ett Microsoft Teams Connected Contact Center.

Enghouse får ny Teams-certifiering

Det är efter att ha genomgått Microsofts certifierngsprogram för utomstående mjukvaruutvecklare (ISV) som Enghouse kontaktcenterlösning Trio Enterprise fått godkäntstämpel.
– Certifieringen innebär att lösningen har testats och verifierats för att tillhandahålla den kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet som förväntas från Microsoft-lösningar. Kontaktcenter är ett av de viktigaste stöden för interaktion och feedback kring kunders upplevelse och genom att integrera med Microsoft Teams ges en komplett lösning för medarbetare oavsett var de jobbar ifrån, säger Henrik Byström, affärsområdeschef för Modern Workplace på Microsoft Sverige.

Programmet för certifiering bygger på telefonintegration enligt Direct Routing med Teams-certifierade Session Border Controllers där agenter kan arbete med olika typer av svarsenheter.
– För våra kunder innebär certifieringen en kvalitetsstämpel som intygar att Trio Enterprise, tillsammans med Teams certifierad SBC ger kunden en godkänd miljö bestående av både Microsoft och Enghouse. Kunden kan känna sig säker på att få en fullt supportad plattform som ger en bra säkerhet, säger Radek Zalewski, produktchef på Enghouse Interactive.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter