Enghouse lanserar molnbaserat CCaaS-erbjudande

Kontaktcenter En lösning som ska få företag att snabbt komma igång. Nu erbjuds ett fastpris-erbjudande riktat till små- och medelstora företag som gör att nya medarbetare ska vara inne på bara fem dagar.

Enghouse lanserar molnbaserat CCaaS-erbjudande

Att kunna erbjuda flexibla lösningar för licenser är en allt viktigare bit i ett erbjudande. Det adresserar Enghouse Interactive som nu lanserar ett fastpris-CCaaS-erbjudande. Den ger 50 procents rabatt vid fler än 15 användare och när det är över 30 slopas den fasta avgiften helt. Specialerbjudandet innebär en månadskostnad per användare på 800 kronor.

– Vår CCaaS-plattform erbjuder företag en rad fördelar med omfattande flerkanalsfunktioner, sömlös integration, tillförlitlighet, säkerhet och skalbarhet. Dessa funktioner säkerställer att företag kan hålla jämna steg med förändrade kundförväntningar och anpassa sig till föränderliga behov i sin verksamhet. Vårt nya erbjudande gör det möjligt för organisationer att realisera dessa fördelar mycket snabbare och till en reducerad kostnad, säger Debbie Thomas, på Enghouse Interactive.

Teams-certifierad

CCaaS-lösningen är certifierad för integration med Microsoft Teams och om man inte vill göra detta går det att distribuera samtal till vilken telefon som helst. Med integrerad softphone får medarbetare full telefonifunktionalitet.

I priset ingår utbildning för en person som därefter kan agera projektledare i det egna företaget.

– Oavsett om de jobbar hemifrån eller i ett fysiskt kontaktcenter är upplevelsen densamma. Vi kan hjälpa nystartade företag som aldrig tidigare har investerat i någon telekom- eller UC-plattform genom att förse dem med en integrerad softphone. Har de redan investerat i en PBX med IP-telefoner, kan vi även utnyttja det, säger Debbie Thomas.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.