Eniro söker mobilare arbetssätt

Eniro har ingått ett nytt avtal med Telenor om mobila växel- och kommunikationslösningar. Avtalet löper över tre år och omfattar sökföretagets verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Eniro söker mobilare arbetssätt

Telenor har sedan tidigare ett helhetsansvar för Eniros interna kommunikationsnätverk, wan, i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Nu får man än större förtroende.

Genom det nya avtalet kommer operatören dels att leverera all mobilkommunikation till Eniros anställda. Dels inleda en modernisering av Eniros växelpark i Sverige, Norge och Danmark till nätcentriska, mobila växlar som del av en integrerad strategi för unified communications.

– Det är naturligtvis glädjande att Eniro valt att utöka sitt samarbete med oss. Med vår integrerade lösning får Eniro en och samma leverantör för samtliga länder, vilket medför en enklare administration och likvärdiga priser. Samtidigt får de anställda tillgång till ett avancerat arbetssätt där fast-, ip- och mobilkommunikation integreras med ökade möjligheter till mobilitet, säger Mats Lundquist affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter