Enkel mobil från Doro

Nya Doro HandleEasy riktar sig till äldre människor som vill ha en enkel mobiltelefon. Likt den konkurrerande Seniofonen är Doros mobil rensad från de flesta funktioner som telefonförsäljare annars använder som säljargument.

Doro HandleEasy 326gsm är rensad från kalender, spel, mp3-spelare, kamera och sms-funktion. Den nya mobilen kompletterar den som Doro lanserade i våras och har likt den konkurrerande Seniofonen utvecklats med enkelhet och användbarhet som ledmotiv. Stora knappar, skärm med hög kontrast och knappar som kan programmeras med nummer ska tilltala de äldre mobilanvändarna.

– Jag tror att många äldre människor upplever att de endast behöver sin mobiltelefon för att kunna ringa med . Och de avancerade funktioner som dagens mobiltelefoner ofta är fullmatade med skapar bara onödig komplexitet och osäkerhet hos användaren, säger Jérôme Arnaud Doros nyblivne vd.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.