Enkla mobiler från Vodafone

Enkla mobiler från Vodafone

Vodafone lanserar ett nytt koncept för kunder som enbart är ute efter en lättanvänd mobiltelefon med bastjänster som tal och sms. Vodafone Simply erbjuder två nya mobiler med enkla funktioner för att tjänster ska nås på bara ett, eller ett par, knapptryckningar.

Vodafone har tillsammans med Sagem tagit fram två mobiltelefoner. Telefonerna har utrustats med en meddelandefunktion som kan liknas med hur en vanlig telefonsvarare fungerar. När ett nytt sms- eller röstmeddelande lämnats blinkar en lampa på direktknappen ”Meddelanden” för att uppmärksamma användaren, sedan är det bara att trycka på knappen för att nå meddelandet. Utöver det erbjuder Vodafone Simply en funktion för missade samtal som innebär att användarna får ett sms till mobilen med uppgifter om vem som har ringt, även när mobilen varit avstängd och den som har ringt inte har lämnat meddelande i röstbrevlådan.

Simply-telefonerna börjar säljas i Vodafones butiker och hos utvalda återförsäljare från och med den 1 juni. Mobilerna kommer att kosta 1 295 kronor med Vodafone Abonnemang och 1 495 kronor med Vodafone Kontantkort och levereras med laddare, bordsställ, headset och PC-kabel.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.