Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Equinix presenterar nya virtuella tjänster

Molntjänster En utveckling av sin plattform och introduktionen av en rad produktinnovationer.
Equinix har nu presenterat tjänster för att virtualisera nätverksfunktioner.

Equinix presenterar nya virtuella tjänster

En slags digital sammankopplingspunkt. Det är vad Plattform Equinox med de nya virtuella nätverkstjänsterna ska bli. Virtualiseringen innebär att digitala funktioner från olika leverantörer kan kopplas samman.
De nya tjänsterna i Network Edge ska påskynda digitaliseringen i globala företag och erbjuder stora organisationer ett nytt sätt att driftsätta nätverkstjänster globalt. Och detta utan att behöva specifika maskinvarubrav eller fysiska datacenter. Enligt företaget innebär det här ett kostnadseffektivt sätt att skala it- och nätverkstjänster globalt.
– Genom att kontinuerligt utveckla den globala Equinix-plattformen för samtrafik, introducerar vi innovationer som hjälper företagen att omvandla sin globala verksamhet i den digitala framkanten, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige

Lösningen är leveranörsneutral och som kan kan man välja, konfigurera och koppla samman nätverks och säkerhetsenheter från exempelvis Cisco, Juniper och Palo Alto Networks.
Självklart har man även bakat in möjligheten att integrera Equinix global samtrafiktjänst med SDN-teknik. En teknik som gör att kunder kan driftsätta och koppla samman virtuella enheter med moln- och nätverksleverantörer på andra marknader.
– Med Network Edge erbjuder vi både en extraordinär svit av virtuella nätverkstjänster och ett övertygande mervärde som hjälper företagen att skala globalt genom driftsättning av digitalklara infrastrukturer i Edge, bara på några minuter. Via sömlös integrering av Network Edge med vår ECX Fabric-tjänst får kunderna också tillgång till världens största ekosystem för virtuell samtrafik, och kan därmed frigöra ett enormt affärsvärde via vår plattform, säger Maria Sundvall

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter