Ericsson-veteran till Telness styrelse

Karriär Uppstickaren Telness förstärker sin styrelse med veteranen Per Borgklint, tidigare Ericsson, Tele2 och Cmore.

Ericsson-veteran till Telness styrelse

Per Borgklint var het i Telekom idags spalter 2009. Då hade han tagit över som vd för Icenet (senare Net1) och det hände mycket hos operatören.

Dessförinnan hade han gjort karriär inom Tele2-sfären och efter tiden på Icenet så blev Per Borgklint hög chef på Ericsson i Silicon Valley. Sedan några år har han lämnat den svenske telekomjätten och är konsult inom branschen.

Idag berättar Telness att han tar plats i styrelsen – med extra fokus på att hjälpa till med internationellt perspektiv när operatören ska växa framöver.

– Telness är en startup med energi, ambition och en vilja att utvecklas. För att vara ärlig var mitt spontana första intryck att Telness hade en rätt smal affärsidé men detta ändrades fullständigt när Martina och Jonas presenterade Telness tekniska plattform. Företaget har väldigt bra förutsättningar för att nå stora framgångar även globalt just för att de lyckats komma så pass långt med tekniken, där de sett vilka utmaningar som finns och hur man tar sig an dem, säger Per Borgklint i en intervju på Telness hemsida.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!