TELEKOM IDAG I SAMARBETE MED LOGITECH

PRECONNECT22 PROFESSIONAL

Kostnadsfritt webinar
25 oktober 2022

Rätt strategi och teknik för rätt möte

Alla verksamheter behöver förbereda sig för mängder av olika möten. Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell och Connect-talaren Andrè Wilstrand, från Logic IT, guidar dig till hur du hittar rätt strategi och rätt utrustning för varje möte - från det lilla mötesrummet till det största mötet för hela verksamheten.
I sändningen ger även Mario Krestalica från dagens sponsor Logitech, tillika Premium partner på Connect22 Professional, tips för rätt utrustning i mötet.

TELEKOM IDAG I SAMARBETE MED LOGITECH | PRECONNECT22 PROFESSIONAL

Tid 25 oktober 2022, 09:00 - 10:00
Pris 0:- exklusive moms

Arrangör: Telekom idag i samarbete med Logitech.
Plats: Webinar, länk fås efter anmälan.
Datum och tid: 25 oktober 09.00-10.00. Sändningen startar 08.55 och programmet inleds 09.00.
Anmälan görs senast den 21/10.
Villkor: Webinariet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

Om Logitech:

Logitech är ett schweiziskt företag som fokuserar på innovation och kvalitet. Vi designar produkter och upplevelser för att underlätta människors vardag. Logitech grundades 1981 i Lausanne, Schweiz och expanderade snabbt till Silicon Valley. Logitech började koppla samman människor genom innovativa datortillbehör, bland annat den infraröda trådlösa musen, den tumstyrda styrkulan, lasermusen och mycket mer.

Sedan dess har vi utökat både vår kompetens inom produktdesign och vår globala räckvidd. För var och en av våra produkter ligger vår fokus på hur våra kunder ansluter till och interagerar i den digitala världen. Logitech säljer produkter i nästan alla världens länder under dessa varumärken: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones och Streamlabs är alla varumärken som är en del av Logitech.

Talare

André Wilstrand

Teknik-chef Logic IT

Kalle Anrell

Chefredaktör Telekom idag

Mario Krestalica

Logitech

PRECONNECT22 PROFESSIONAL

anordnas av Telekom idag

Sponsorer