Pre-Connect23

Möjligheterna med Teams och bemanningsplanering i kundservice

Inför Connect23 värmde Telekom idag upp med det kostnadsfria webbinariet Pre-Connect23 "Möjligheterna med Teams och bemanningsplanering i kundservice". Här fick vi reda på möjligheterna med Microsoft Teams i kontaktcentret och dessutom diskuterades modern bemanningsplanering.

Pre-Connect23

5 oktober 2023 09:00 - 10:00
Kostnadsfritt webbinar

Den 5 oktober värmde Telekom idags chefredaktör Mats Stålbröst upp med webbinariet Pre-Connect23 tillsammans med Anders Kasberg, kontaktcenterspecialist på Office Management som berättade om möjligheterna med Microsoft Teams i kontaktcentret. Dessutom diskuterade Stefan Holm, Workforce Manager på EasyPark och Magnus Geverts, VP Product Marketing från vår premiumpartner Calabrio modern bemanningsplanering.

Här kan du se webbinariet.

Möjligheterna med Microsoft Teams i kontaktcentret

Anders Kasberg är kontaktcenterspecialist på Office Management. Han kom till Pre-Connect för att berätta om hur Microsoft Teams kan integreras med ditt kontaktcenter och bidra till ökad kundnöjdhet men även vilka funktioner som finns i Teams för enklare kundservicelösningar. Dessutom diskuterade vi de viktigaste trenderna i kontaktcentervärlden.

Modern bemanningsplanering i kundservice

EasyPark och dess undermärken är en av världens största parkeringsappar och den mest använda i Norden. EasyParks kundservice hjälper olika företag och konsumenter i Europa och Nordamerika att lösa de frågor som uppkommer i samband med parkeringar, både i Sverige och i andra länder. De över 200 agenterna runtom i världen är sedan länge vana att ta stort eget ansvar och att styra sin arbetstid och sina raster själva. När EasyParks ärendevolymer har vuxit och många agenter jobbar på distans, har också behovet av central kontroll ökat. Hur säkrar man en god bemanning över alla kanaler, samtidigt som man ger stor frihet till agenterna och respekterar såväl lagstiftning som kulturella skillnader i hur agenter vill styra sin arbetstid? Stefan Holm, Workforce Manager på EasyPark diskuterade modern bemanningsplanering med Magnus Geverts, VP Product Marketing på Calabrio.

Talare: Anders Kasberg, Office Management, Stefan Holm, EasyPark och Magnus Geverts, Calabrio.
Arrangör: Telekom idag i samarbete med Calabrio.
Premium partner: Calabrio
Datum och tid: 5 oktober 9:00-10:00.
Villkor: Webbinariet är kostnadsfritt. Anmälan görs senast 4 oktober 2023.

Anmälan är stängd.

Talare

Mats Stålbröst

Chefredaktör, Telekom idag

Anders Kasberg

Kontaktcenterspecialis, Office Management

Stefan Holm

Workforce Manager, EasyPark

Magnus Geverts

VP Product Marketing, Calabrio

Premium Partner