Telekom idag i samarbete med Calabrio

Pre-Connect23

Kostnadsfritt webbinar
5 oktober 2023
Kostnadsfritt webbinar

Möjligheterna med Teams och bemanningsplanering i kundservice

Connect23 närmar sig. Den 5 oktober värmer Telekom idags chefredaktör Mats Stålbröst upp med webbinariet Pre-Connect23 tillsammans med Anders Kasberg, kontaktcenterspecialist på Office Management som kommer att berätta om möjligheterna med Microsoft Teams i kontaktcentret. Dessutom kommer Stefan Holm, Workforce Manager på EasyPark och Magnus Geverts, VP Product Marketing från vår premiumpartner Calabrio diskuterar modern bemanningsplanering.

Telekom idag i samarbete med Calabrio | Pre-Connect23

Plats Kostnadsfritt webbinar
Tid 5 oktober 2023, 09:00 - 10:00
Pris 0:- exklusive moms

Möjligheterna med Microsoft Teams i kontaktcentret

Anders Kasberg är kontaktcenterspecialist på Office Management. Han kommer till Pre-Connect för att berätta om hur Microsoft Teams kan integreras med ditt kontaktcenter och bidra till ökad kundnöjdhet men även vilka funktioner som finns i Teams för enklare kundservicelösningar. Dessutom kommer vi diskutera de viktigaste trenderna i kontaktcentervärlden.

Dessutom:

Modern bemanningsplanering i kundservice

EasyPark och dess undermärken är en av världens största parkeringsappar och den mest använda i Norden. EasyParks kundservice hjälper olika företag och konsumenter i Europa och Nordamerika att lösa de frågor som uppkommer i samband med parkeringar, både i Sverige och i andra länder. De över 200 agenterna runtom i världen är sedan länge vana att ta stort eget ansvar och att styra sin arbetstid och sina raster själva. När EasyParks ärendevolymer har vuxit och många agenter jobbar på distans, har också behovet av central kontroll ökat. Hur säkrar man en god bemanning över alla kanaler, samtidigt som man ger stor frihet till agenterna och respekterar såväl lagstiftning som kulturella skillnader i hur agenter vill styra sin arbetstid? Stefan Holm, Workforce Manager på EasyPark diskuterar modern bemanningsplanering med Magnus Geverts, VP Product Marketing på Calabrio.

Talare: Anders Kasberg, Office Management, Stefan Holm, EasyPark och Magnus Geverts, Calabrio.
Arrangör: Telekom idag
Premium partner: Calabrio
Datum och tid: 5 oktober 9:00-10:00, länk fås vid anmälan.
Villkor: Webbinariet är kostnadsfritt. Anmälan görs senast 4 oktober.

Anmäl dig här:

  Genom att bekräfta din anmälan godkänner du även samtycke till att få information från tredje part. Vi följer GDPR och använder cookies.

  Talare

  Mats Stålbröst

  Chefredaktör, Telekom idag

  Anders Kasberg

  Kontaktcenterspecialis, Office Management

  Stefan Holm

  Workforce Manager, EasyPark

  Magnus Geverts

  VP Product Marketing, Calabrio

  Pre-Connect23

  anordnas av Telekom idag

  Sponsorer