Webbinarium om 5g

5g: En katalysator för innovation

Under webbinariet "5g: En katalysator för innovation" diskuterade vi utvecklingen av 5g och de senaste trenderna inom digitalisering tillsammans med talare från Atlas Copco, Ericsson, Cradlepoint och Westbase.io.

Webbinarium om 5g

14 mars 2024 09:00 - 10:00

Den 14 mars arrangerade Telekom idag webbinariet i samarbete med Westbase.io med temat ”5g – en katalysator för innovation”.

Nu finns det möjlighet att se sändningen i efterhand, där deltagare från Westbase.io, Ericsson, Atlas Copco och Cradlepoint diskuterar digitaliseringstrender, teknikutvecklingen och inte minst betydelsen av 5g.

Vi avhandlar framtida möjligheter med 5g, inklusive en djupdykning inom industriell IoT med Atlas Copco, och hur organisationer bör tänka kring säkerhetsstrategier för 5g och den ständigt växande nätverksperiferin.

Se webbinariet här.

Om Westbase.io och Cradlepoint

Cradlepoint, en del av Ericsson, är världsledande inom 5G- och LTE Wireless WAN-lösningar, och ansluter människor, platser och enheter. Med uppdraget att möjliggöra för kunder att ansluta bortom begränsningarna av trådbundna nätverk frigör Cradlepoint den transformerande kraften hos LTE- och 5G-nätverk för att erbjuda en smidig, tillförlitlig och allomfattande Wireless WAN-edge. Westbase.io är den ledande distributören av Cradlepoint i Sverige och Europa och tillhandahåller ett komplett utbud av lösningar. Dedikerade till kanalen kombinerar vi Cradlepoints erbjudanden med vårt urval av partnertjänster som kompletterar och förbättrar dina befintliga resurser och kompetenser. Utformade för att vara flexibla inkluderar vår tjänstekatalog alternativ från produkt, installation och hantering, till underhåll, resurser och avyttring.

Talare

Mats Stålbröst

Telekom idag

Ola Arnrup

Atlas Copco

Sebastian Elmgren

Ericsson

Dennis Söderström

Cradlepoint

Jonathan Damot

Westbase.io

Premium Partner